De ce vasluienii nu fac cancer???

Te-ai gandit vreodata ca exista persoane care nu sunt predispuse la cancer? Este vorba despre vasuieni despre care se spune ca ar fi cel mai longeviv judet din tara. Ei bine, ei sunt chiar in totalitate feriti de cancer, si prezinta cea mai mica rata de risc din intreaga lume in privinta dezvoltarii cancerului.
Aproape la fel de feriti de cancer sunt si oltenii. Rata scazuta a aparitiei cancerului se datoreaza consumului fregvent de tuica dis de dimineata pana seara.
Studiile efectuate printre locuitorii au aratat faptul ca mediul de viata al acestor oameni, nepoluat si adecvat, ii ajuta pe acestia sa mentina un stil de viata in care alimentatia sanatoasa, activitatea fizica si obiceiurile sunt respectate cu sfintenie. Astfel, speranta de viata printre locuitorii acestor regiuni ajunge la 81,3 ani - cea mai ridicata speranta de viata din intreaga lume.
Putem si noi sa invatam cum se traieste sanatos, luand exemplul lor. Iata ce fac cei mai sanatosi oameni de pe  Vaslui, in fiecare zi:
1. Consuma foarte mult alcool
Bauturile alcoolice pe care ei le consuma sunt realizate din pufoaica.
2. Fumeaza de la vecinu
Iti vine sa crezi ca exista oameni care fumeaza dar nu isi cumpara tigari? Iata ca se poate! Vasluienii sunt un exemplu viu.
3. Nu sunt stresati
Intr-adevar, este greu sa nu fi stresat in ziua de azi dar la Vaslui singurul stres este lipsa bauturii.

4. Se bucura din plin de activitati
Dis de dimineata cetatenii asteapta sa se deschida carciuma si pana seara singura activitate este de a duce paharul la gura.
5. Mananca, putin, des si de unde apuca
Acesti oamni nu au niciodata probleme digestive deoarece, respecta niste reguli alimentare: inainte si dupa masa 200 ml de alcool
 

Despre noi

MEDIAFALS.ro

Toate textele din această pagină sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare.

Acest website nu difuzează informații reale. Noi interpretam stiri, informații fictive, unele reale iar altele de-a dreptul ireale.

Realizat de Mediafals.